Henkilökunta Tampere

ESITTELY

Valossa olemme kaikki korkeakoulutettuja osteopaatteja ja Valviran rekisteröimiä terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Olemme kaikki erikoistuneet tuki- ja liikuntaelimistön hoitoon, kuten selkäkipuun ja niska-hartiaseudun oireiluun. Hoidamme kaikenikäisiä asiakkaita suomen ja englannin kielellä. Tutustu meihin tarkemmin alta ja löydä oma osteopaattisi joukostamme!

Henri Ulmanen

Hannu-Heikki Turunen

Timo Kalliomäki

Henri Ulmanen

OSTEOPAATTI

Olen Henri Ulmanen, osteopaatti (AMK) sekä koulutettu urheiluhieroja. Olen suorittanut manuaalista käsittelyä vuodesta 2008 lähtien ja ylläpidän ammattitaitoani aktiivisella lisäkouluttautumisella. Osteopatiassa minua kiehtoo sen tehokkuus ja monimuotoisuus, sillä sen lukuisilla hoitomalleilla ja –tekniikoilla pystytään helposti ja yksilöllisesti hoitamaan useita erilaisia vaivoja. Etenkin erilaiset lihas- ja nivelvaivat, kuten selkä- ja niskakivut sekä raajojen kivut ovat saaneet mielenkiintoni, koska niihin pystytään vaikuttamaan nopeasti ja tehokkaasti.

 Olen hoitanut erityisen paljon olkapääkivuista, päänsärystä ja migreenistä sekä selkä- ja niskakivuista kärsiviä. Hoidon tueksi ohjaan usein yksilöllisiä harjoitteita. Terveyden ja osteopatian lisäksi olen kiinnostunut urheilusta ja käyn aktiivisesti kuntosalilla sekä juoksemassa. Hoidan mielelläni urheilijoita sekä aktiiviliikkujia ja etenkin kuntosalin ja crossfitin harrastajista minulla on paljon kokemusta.

TAKAISIN YLÖS

Hannu-Heikki Turunen

OSTEOPAATTI

Olen HannuHeikki Turunen, osteopaatti ja koulutettu hieroja. Manuaalisen terapian parissa olen työskennellyt vuodesta 2008, ensin hierojana ja myöhemmin osteopaattina. 

Hoidossani pyrin yhdistämään monipuolisesti osteopatian tehokkaita, mutta monesti hyvin hellävaraisia tekniikoita. Näin saadaan tehokkaasti ja nopeasti vapautettua esimerkiksi akuuttien vaivojen aiheuttamia kipuja ja jännitteitä kehossa. Yleisin syy mihin ihmiset hakevat apua vastaanotoltani liittyy jonkinlaiseen kipuun tai jäykkyyteen, joka haittaa esim. harrastusta, nukkumista tai työntekoa. Myös erilaiset stressiperäiset oireet ovat tulleet vastaanotollani tutuksi. Kohtaan työssäni laajasti kiputiloja koko kehon alueella, mutta erityisesti olen kartuttanut kokemusta alaselkäkipujen ja Slnivelvaivojen hoidosta, niskahartia vaivoista sekä päänsäryistä

Osteopaattiurani alkuvaiheessa työskentelin yksityisellä osteopatiaklinikalla Kanadassa reilun viiden vuoden ajan. Työskentely kiireisellä klinikalla osana moniammatillista tiimiä tarjosi mahdollisuuden syventää osaamista osteopatian saralla sekä kartutti kokemusta hyvin laajasti erilaisten vaivojen hoidosta

Voidakseni auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla kehitän osaamistani aktiivisesti mm. osallistumalla erilaisiin jatkokoulutuksiin sekä seuraamalla alaan liittyvää tutkimusta ja julkaisuja. 

TAKAISIN YLÖS

Timo Kalliomäki

OSTEOPAATTI

Olen Timo Kalliomäki, osteopaatti (AMK) sekä koulutettu urheiluhieroja ja personal trainer. Olen toiminut alalla vuodesta 2011 lähtien. Mielenkiinnon kohteenani ovat erityisesti erilaisten kiputilojen hoitaminen sekä suoritus- ja toimintakyvyn parantaminen. Vastaanotolleni saavutaan hyvin moninaisista syistä. Tyypillisiä vaivoja ovat esimerkiksi niskahartia– ja selkäkivut, ylä-/alaraajan kivut, hermo-oireet, urheiluvammat sekä päänsäryt ja purentavaivat.

Hoitoni pohjautuu huolelliseen haastatteluun ja tutkimiseen, jotta saan mahdollisimman hyvän kokonaiskuvan tilanteesta ja kipuun vaikuttavista tekijöistä. Hoidossani käytetyt erilaiset monipuoliset tekniikat ja niiden voimakkuus valitaan aina asiakkaan mukaan. Lisäksi ohjaan tarpeen mukaan harjoitteita ja tarjoan keinoja itsehoitoon.

 Tietotaitoni pidän ajan tasalla seuraamalla alan julkaisuja, tuoreinta tutkimustietoa ja osallistumalla jatkokoulutuksiin.

TAKAISIN YLÖS

AUKIOLOAJAT

Osteopaattien hoitoajat
Helsinki

Arkisin klo 8-20
Aikoja myös viikonloppuisin

Toimisto
Ma, ke, pe klo 9-14

 

Tampere

Arkisin 8-20
Aikoja myös viikonloppuisin

Toimisto
Arkisin klo 10-14