Osteopaatti

Helsinki

Hyvä osteopaatti Helsingistä?

Osteopatiakeskus Valo on Suomen suurin osteopatiakeskus. Valossa olemme kaikki korkeakoulutettuja osteopaatteja ja Valviran rekisteröimiä terveydenhuollon ammattihenkilöitä. Olemme erikoistuneet tuki- ja liikuntaelimistön hoitoon, kuten selkäkipuun ja niska-hartiaseudun oireiluun sekä toiminnallisiin ja hermostollisiin oireisiin, kuten stressiperäisiin vaivoihin ja uupumukseen. Hoidamme aikuisten lisäksi myös lapsia ja vauvoja. Löydät meidät Helsingin Hietalahdesta.

Aukioloajat

Arkisin klo 8-20
Aikoja myös viikonloppuisin

Osteopatiaa Helsingin Hietalahdessa

Osteopatiakeskus Valo Helsinki on toiminut syyskuusta 2015 lähtien. Valo on ensimmäinen suuri keskus, joka on keskittynyt yksinomaan osteopatiaan. Helsingin Valossa työskentelee 11 kokenutta osteopaattia. Erikoisosaamista löytyy etenkin naisten osteopatiasta, vauvojen ja lasten osteopatiasta sekä autonomisen hermoston häiriöihin liittyvien kiputilojen ja toiminnallisten vaivojen hoidosta. Meillä työskentelee myös kaksi osteopaatti-fysioterapeuttia.

Helsingin Valosta saat ajan osteopaattiseen hoitoon nopeasti, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Kohtaamme jokaisen asiakkaan kiireettömästi ja ystävällisesti ja käytämme hoidossa kaikkea osaamistamme ja asiantuntemustamme. Kouluttaudumme jatkuvasti lisätäksemme osaamistamme. Meille terveys ja hyvinvointi sekä sen hoitaminen on jatkuvasti kehittyvä ja innostava asia.

Osteopaattimme palvelevat asiakkaita kivenheiton päässä Hietalahden torilta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tilamme sijaitsevat katutasossa ja meille on helppo tulla myös lastenvaunujen kanssa. Tilamme ei ole täysin esteettömät.

Lämpimästi tervetuloa osteopaattiseen hoitoon tai keskustelemaan ja kysymään lisää osteopatiasta!

Osteopaatti palveluksessasi

Osteopatia on hoitomuoto, jossa ihmistä hoidetaan mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. Osteopaatti ei hoida oiretta tai sairautta, vaan ihmistä, jolla on oireita tai sairauksia. Tämän vuoksi ei ole olemassa rajattua listaa tilanteista, jolloin hoidosta on apua. Osteopaatti on myös koulutettu lähettämään asiakkaan eteenpäin lääkärin, mikäli asiakkaan terveydentila sitä vaatii. Hoidossa pyritään siihen, että kehon eri elinjärjestelmät toimisivat saumattomasti yhdessä ja kehon itseään parantava voima pääsisi ilmenemään vapaasti. Osteopaattiset hoitotekniikat ovat miellyttävän tuntuisia ja usein hoidon jälkeen on hyvä ja rentoutunut olo.

Osteopaattiseen hoitoon voit hyvin tulla myös ilman erityisiä oireita. Hoidolla voidaan ylläpitää hyvää oloa ja ehkäistä monenlaisia vaivoja.

Asiakkaidemme kokemuksia meistä ja osteopatiasta

Tulin osteopaatille hoidattamaan päätetyön aiheuttamia niska- ja hartiaseudun kipuja. Tykästyin osteopatiaan, koska siinä kehoa tutkitaan ja hoidetaan kokonaisvaltaisesti. Saan siis niska- ja hartiaseudun alueen lisäksi hoitoa muihinkin kehollisiin epätasapainotiloihin. Hoidon vaikutukset aistin samantien hoitopöydällä maatessani. Hoidon vaikutukset kestävät pitkään. Pidän osteopaattisen hoidon lempeydestä.

Koin hoidon hyvin kokonaisvaltaisena. Ilmapiiri oli positiivinen, rento ja rauhallinen, osteopaatti ammattitaitoinen ja itsellä turvallinen olo. Koin, että minut kohdattiin ihmisenä eikä vain ongelmani kautta. Ja suurin plussa tuli tietysti siitä, että sain oikeasti avun vaivaani!

Tulin osteopaatin vastaanotolle pitkäaikaisten alaselkäkipujen vuoksi. Kivut helpottivat jo parin hoitokerran jälkeen ja ovat tämän jälkeen pysyneet pois. Hoitomuotona osteopatia on lempeää ja rentouttavaa. Arvostan erityisesti Valon osteopaattien lämmintä, kokonaisvaltaista lähestysmistapaa. Asiakasta kuunnellaan, tutkimus on huolellista ja hoito on erittäin yksilöllistä. Voin lämpimästi suositella.

Kuulin osteopatiahoidon hyödyistä useammalta henkilöltä ja päätin kokeilla, olisiko siitä apua useita vuosia kestäneisiin niska-ja selkävaivoihin. Minua kiinnosti erityisesti se, että osteopatia auttaa kehoa huoltamaan itse itseään. Osteopaatti kävi läpi koko kehon liikkuvuuden ilman naksautteluja tai vääntöjä. Hoidossa keskityttiin avaamaan löytyneitä lukkoja, pehmeällä ja liikkuvuutta parantavalla tavalla. Kehon jännitykset laukesivat ja vireystila -myös henkinen- nousi pari päivää hoidon jälkeen. Osteopatia on minulle keino oman hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.

Viime syksynä tulin hoitoon Osteopatiakeskus Valoon niskakipujen takia. Minulla on dystonia, joka jäykistää niskaa ja aiheuttaa virheasentoja. Välillä kivut ovat kovia ja heijastusvaikutuksia myös muualle kehoon. Päätin kokeilla osteopatiaa, koska en kokenut saavani vastetta hieronnasta tai fysioterapiasta. Olen käynyt hoidoissa säännöllisesti ja hoito on yllättänyt positiivisesti. Hoidoissa todellakin löydetään kipukohdat ja osataan hoitaa niitä. Olen kokenut saavani vastetta ja voin lämpimästi suositella Valon palveluita tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsiville.

Toispuoleinen selkäkipuni oli jatkunut jo kuukausia eikä lääkekuurista, lääkärissä tai fysioterapeutilla käynneistä löytynyt apua sen enempää kuin omasta jumppailusta, salikäynneistä tai venyttelystä. Tulin osteopaatille ilman suuria odotuksia lähinnä sillä ajatuksella, että kokeillaan nyt vielä tämäkin. Kipu oli kuitenkin jokapäiväistä ja muistutti koko ajan olemassaolostaan.

Kehon ollessa totaalijumissa olo on toivoton, mutta jo yhden osteopaattikäynnin jälkeen vointi kohenee ja hankalimmatkin oireet helpottaa! Loistopalvelua.

Valoon oli helppo tulla ensimmäistä kertaa, vaikka osteopatia ei ollutkaan juurikaan tuttua. Vastaanotto oli lempeä, rauhallinen ja jo ensimmäisen hoitokerran vaikutukset tuntuivat kehossa. Valoon on mukava palata, jo eteisessä tulee rentoutunut olo ja saa hyvällä mielellä ottaa hetken aikaa itselle.

Olen suositellut todella monelle Tampereen osteopaatteja. Itse olen ollut asiakkaana kahdella osteopaatilla. Yksi käynti, vaiva hoidettu. Näin kävi molemmilla kerroilla:)

Valoon on aina helppo ja mukava tulla ja ajan saa yleensä nopeasti tarvittaessa. Olen ollut tosi tyytyväinen sekä omaan että lasteni hoitoon. Osteopaatit ovat mukavia ja aidosti kiinnostuneita asiakkaasta ja työstään.

Uusimmat blogimme

Lue lisää osteopaattisesta hoidosta.

Hyvä hengitys ja sen tukeminen osteopaattisesti

Hyvä hengitys ja sen tukeminen osteopaattisesti

Kohtaan päivittäin asiakkaita, joiden hengitys on joko hyvin pinnallista tai sitten hengittäminen tuntuu asiakkaasta jostain syystä haastavalta. Läheskään aina hoitoon tulon syy ei kuitenkaan liity hengityshaasteisiin vaan esimerkiksi stressiin, rintakehän, kaulan tai...

Vauvan osteopatia -miksi ja milloin?

Vauvan osteopatia -miksi ja milloin?

Vauvan erilaisten kehohoitojen suosio on lisääntynyt viime vuosina nopeasti -ja hyvä niin! Ei ole montaa vuosikymmentä siitä, kun vielä ajateltiin, etteivät vauvat tunne kipua ja että vauvat nyt vaan itkevät ilman sen kummempaa syytä. Onneksi nykyään ymmärretään...

Huimaus ja sen hoito osteopatialla

Huimaus ja sen hoito osteopatialla

Asiakas astelee vastaanotolleni vinossa kävellen. Häntä huimaa. Huonossa asennossa nukkuminen on tehnyt yläniskaan ikävän jumin, jota hän on yrittänyt itse lieventää joogalla. Itsehoito on yleensä helpottanut, mutta ei tällä kertaa. Alaspäin kumartaminen on saanut...