PALVELEVA OSTEOPATIAKESKUS

Valo on uuden ajan osteopatiakeskus, joka syntyi perustajiensa haaveesta toteuttaa osteopaatin ammattia yhdessä ja tehdä osteopaattisen hoidon hyötyjä laajemmin tunnetuiksi. Valo on ensimmäinen suuri osteopatiakeskus, jossa työskentelee useita osteopaatteja. Valon osteopaateilla on kaikilla omat vahvuutensa, joten löydät varmasti hoitajan, jonka kanssa löydät avun vaivaasi. Toimiston aukioloaikoina meillä on aina avoimet ovet ja sinut ottaa vastaan asiantunteva osteopaatti. Voit siis ilman ajanvaraustakin poiketa kysymään osteopatiasta lisää. Meiltä saat varattua ajan nopeasti, aamusta iltaan ja viikonloppuisin. Vastaamme nopeasti puhelimeen ja verkkosivuilta saat varattua ajan 24/7. Valon osteopaatit palvelevat sinua keskuksessamme sekä yrityskäynneillä. Meille on tärkeää, että laadukkaan hoidon lisäksi asiakas tulee kohdatuksi kiireettömästi ja ystävällisesti.

VASTUULLINEN YRITYS

Toimialamme on tuottaa yksityisiä terveyspalveluita kaikenikäisille pääkaupunkiseudun asukkaille, niin yksityishenkilöille kuin yrityksille ja muille yhteistyökumppaneillemme. Olemme vastuullinen hoitokeskus ja toimintamme pohjautuu terveydenhoidon yleisiin eettisiin periaatteisiin sekä FOREn (Forum for Osteopathic Regulation in Europe) asettamiin standardeihin hyvästä osteopaattisesta hoidosta. Panostamme voimakkaasti osteopaattiemme työhyvinvointiin ja ammattiosaamiseen. Kouluttaudumme jatkuvasti alamme ajankohtaisimmilla kursseilla.

Valvomme antamamme hoidon laatua keräämällä asiakkailta palautetta ja reagoimalla siihen. Laadunvalvontaa ohjaa keskuksemme vastaava osteopaatti Henri Ulmanen. Jos asiakas ei jostain syystä ole tyytyväinen saamaansa hoitoon, potilasasiamiehemme (autamme@potilasasiamies.fi) avustaa ja neuvoo asiakasta selvittämään asian hoitopaikassa sekä antaa tietoa potilaan oikeuksista. Potilasasiamies ei ota kantaa hoidon sisältöön.

Asiakastietoja käsitellään henkilötietolain sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) puitteissa. Osteopaateilla on lain mukainen salassapitovelvollisuus. Henkilötietoja käsitellään vain asiakassuhteen hoitamiseen ja vain siinä laajuudessa kuin asian hoitaminen ja työtehtävät edellyttävät. Asiakkaalla on aina oikeus saada omat tietonsa nähtäväksi.

Haluamme pitää huolta myös ympäristöstämme, joten pidämme hiilijalanjälkemme mahdollisimman pienenä käyttämällä mm. uusiutuvaa energiaa ja ekopesuaineita.

OSTEOPAATTIEN TYÖPAIKKA

Valo kokoaa saman katon alle rautaisia osteopatian ammattilaisia. Sen lisäksi, että Valossa on loistavat puitteet ammatin harjoittamiseen, tarjoaa Valo myös hyvät mahdollisuudet kollegiaaliseen yhteistyöhön ja ammattitaidossa kehittymiseen. Valon tiimiin on mahdollista hakea jatkuvasti. Jos olet kiinnostunut tulemaan sopimusyrittäjänä mukaan toimintaamme, ota yhteyttä osoitteeseen rekry@osteopatiakeskusvalo.fi.