Mitä osteopaatti hoitaa

Osteopaatti

Osteopaatti on kehon rakenteen ja toiminnan asiantuntija. Työkaluinaan osteopaatti käyttää anatomian ja fysiologian tuntemusta sekä palpaatiota, tarkkaa käsillä tunnustelun taitoa. Näihin perustuvat sekä osteopaattinen tutkiminen että miellyttävän tuntuiset hoitotekniikat.

Käsittelemällä pääasiassa niveliä, lihaksia ja sidekudoksia osteopaatti pystyy vaikuttamaan laajasti kehon toimintoihin. Osteopatiasta voikin tuki-ja liikuntaelimistön kipujen ja liikerajoitusten lisäksi saada apua myös monenlaisissa toiminnallisissa oireissa esim. stressiin, ruoansulatukseen tai hengitykseen liittyen. Osteopaattinen hoito on tarpeen mukaan tarkasti oireeseen pureutuvaa tai kokonaisvaltaisesti kehoon vaikuttavaa. Valon osteopaatit löydät Helsingistä ja Tampereelta.

Tuki- ja liikuntaelimistö

Täältä löydät tietoa selkäkivun ja erilaisten nivelkipujen osteopaattisesta hoidosta.

Lue lisää

Toiminnalliset oireet

Täältä löydät tietoa mm. päänsäryn, stressin ja vatsaoireiden osteopaattisesta hoidosta.

Lue lisää

Lasten osteopaattinen hoito

Täältä löydät tietoa vauvojen ja lasten osteopaattisesta hoidosta.

Lue lisää

Kipu

Täältä löydät tietoa kivun hoidosta osteopatialla.

Lue lisää

Naisten osteopatia

Täältä löydät tietoa naisen elämänkaareen liittyvien vaivojen hoidosta.

Lue lisää

Valon osteopaatit palveluksessanne

Kaikilla Valon osteopaateilla on nelivuotinen AMK- koulutus sekä paljon erikoisosaamista. Voit tutustua tarkemmin erikoisosaamiseemme henkilökunta-sivulla. Jos sinulla on jokin oire tai tarve hoidolle, jonka kuvausta et löydä yltä, voit aina tiedustella kannattaisiko osteopatiaa kokeilla ja löytyykö meiltä kokemusta kyseisen vaivan hoitoon. Meitä on Valolla monta jo pidempään alalla ollutta ammattilaista ja useimmiten kokemusta löytyy. Vaikka osteopatialla ei voida suoraan hoitaa kaikkea, yleensä hoidolle ei ole lääketieteellistä estettä ja osteopaatti voi hoitaa ihmistä kokonaisuutena.

Monesti apua löytyy, kun tuetaan hermostoa, nestekiertoa ja kehon eri elinjärjestelmien yhteistoimintaa. Valon osteopaattien vastaanotolle pääset Helsingissä Hietalahdessa ja Tampereella aivan keskustassa.

Osteopaatti on terveydenhuollon ammattilainen ja löydät kaikki Valon osteopaatit JulkiTerhikki -rekisteristä. Voit lukea lisää mitä kannattaa ottaa huomioon itselle sopivaa osteopaattia etsiessä.

Aukioloajat

Osteopaattien hoitoajat

Helsinki

Vastaanottomme sijaitsee Helsingin Hietalahdessa, kivenheiton päässä Hietalahden torilta. Pääset meille helposti useilla julkisilla kulkuvälineillä. Auton saat parkkiin joko torille tai kadunvarteen oven eteen tai Köydenpunojankadulle. Meille on helppo tulla myös vaunuilla, löydät meidät katutasosta. Helsingin vastaanotolla sinua palvelee 11 osteopaattia ja kohtaamme sinut aina ystävällisesti ja ammattitaidolla. 

Hietalahdenranta 19, 00180 Helsinki

Arkisin 8-20
Aikoja myös viikonloppuisin

 

Tampere

Vastaanottomme sijaitsee Tampereen keskustassa Puutarhakadulla, rauhallisen sisäpihan suojassa. Meille on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä ja autoille löytyy parkkipaikkoja Puutarhakadulta tai Frenckellin aukion parkkipaikalta. Tampereen vastaanotolla sinua palvelee 3 osteopaattia ja kohtaamme sinut aina ystävällisesti ja ammattitaidolla.

Puutarhakatu 11 C, 33210 Tampere

Arkisin 8-20
Aikoja myös viikonloppuisin