Yrityksille

Osteopatiakeskus Valo tekee mielellään yhteistyötä yritysten kanssa. Yrityksille suunnatut palvelut räätälöidään aina toiveiden mukaan.

Osteopatia sopii erinomaisesti työkyvyn ylläpitämiseen ja esimerkiksi päätetyöstä johtuvien vaivojen ennaltaehkäisyyn. Osteopaattisella hoidolla voidaan myös edistää stressistä palautumista.

Osteopaattinen hoito yritysten henkilökunnalle on mahdollista järjestää toimitiloissamme Helsingin Hietalahdessa tai Tampereen keskustassa, jolloin työntekijänne voivat valita itselleen sopivan ajankohdan ja osteopaatin. On myös mahdollista kutsua osteopaatti yrityksenne tiloihin päiväksi tai vaikka säännöllisin väliajoin. Osteopatiakäynnin voi maksaa yritys joko kokonaan tai osittain tai vaihtoehtoisesti työntekijä itse.

Järjestämme myös työhyvinvointiin liittyviä aamu- tai iltapäiviä, jotka sisältävät tietopaketin valitsemastanne aiheesta (esimerkiksi stressistä ja palautumisesta tai istumatyötä tekevän kehonhuollosta) sekä osteopatiahoidot työntekijöillenne.

Yhdessä pohtimalla voimme etsiä sopivan palvelun tarpeidenne mukaan, olipa se sitten yksittäinen luento hyvinvoinnista tai säännöllisen osteopaattisen hoidon tarjoamista henkilökunnallenne.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: timo@osteopatiakeskusvalo.fi

Aukioloajat

Osteopaattien hoitoajat

Helsinki

Vastaanottomme sijaitsee Helsingin Hietalahdessa, kivenheiton päässä Hietalahden torilta. Pääset meille helposti useilla julkisilla kulkuvälineillä. Auton saat parkkiin joko torille tai kadunvarteen oven eteen tai Köydenpunojankadulle. Meille on helppo tulla myös vaunuilla, löydät meidät katutasosta. Helsingin vastaanotolla sinua palvelee 11 osteopaattia ja kohtaamme sinut aina ystävällisesti ja ammattitaidolla. 

Hietalahdenranta 19, 00180 Helsinki

Arkisin 8-20
Aikoja myös viikonloppuisin

 

Tampere

Tampere Vastaanottomme sijaitsee Tampereen keskustassa Puutarhakadulla, rauhallisen sisäpihan suojassa. Meille on helppo tulla julkisilla kulkuvälineillä ja autoille löytyy parkkipaikkoja Puutarhakadulta tai Frenckellin aukion parkkipaikalta. Tampereen vastaanotolla sinua palvelee 3 osteopaattia ja kohtaamme sinut aina ystävällisesti ja ammattitaidolla.

Puutarhakatu 11 C, 33210 Tampere

Arkisin 8-20
Aikoja myös viikonloppuisin