Valon vuosi

syys 6, 2016

Täytyy tunnustaa, että joka kerta kun astun Osteopatiakeskus Valoon, mielen valtaa tyytyväisyys. Nopea gallup kollegoiden kesken vahvistaa kyseessä olevan jaettu tunne. Ei kuitenkaan tunnu liian itsestään selvältä, että olemme olemassa osteopatiakeskuksena, Valona. Luonnolliselta se kyllä tuntuu, mutta samalla hyvin onnekkaalta.

Meidän ensimmäinen vuosipäivämme Valona lähenee. Etenkin viimeiset viikot ovat olleet täynnä muistutuksia tasan vuoden takaa. Vuosi sitten olimme nettisivujen kuvauksissa, vuosi sitten oli hoitopöytien toimituspäivä, vuosi sitten seinät olivat maalattuina- ja mikä tärkeintä, vuosi sitten saimme ottaa omat tilamme käyttöön, luvan perästä!

IMG_3636

Vuosi sitten Valon suunnittelun loppumetreillä

Tuntuu hyvältä miettiä kaikkea, mitä olemme suunnitelleet ja toteuttaneet. Vuosi sitten moni asia oli epävarmaa ja kysymyksiä oli paljon. Kuluneet 12 kuukautta ovat tuoneet paljon vastauksia, luoneet uusia kysymyksiä vastattaviksi  ja vieneet meitä kaikkia eteenpäin.

Tuhannen uuden asiakkaan raja rikkoutui kesäkuussa ja yksittäisiä hoitoja on ollut moninkertaisesti enemmän. Olemme olleet hurjan iloisia siitä, että meidät on löydetty ja että meillä viihdytään. Kuluneen vuoden ajan olemme olleet messuilla, kuuluneet radiossa, käyneet esittelemässä Valoa ja itseämme eri yhteisöille ja yrityksille, olleet osana työterveyshuoltoa, osallistuneet koulutuksiin ja vastaanottaneet ensimmäiset työelämään tutustuvat opiskelijat. Saamme asioita yhdessä aikaan ja yhteistyö käytännön tasolla on sujunut toiveiden mukaan.

Toinen toisillemme tarjoama ammatillinen tuki ja osteopatiasta puhuminen, kokemusten jakaminen ja ongelmien pohtiminen on rikastuttanut tätä kulunutta vuotta suunnattoman paljon. Jaamme upean, uniikin ammatin. Se, että jaamme fyysisen tilan lisäksi yhteisen ajatusmaailman on ihana rikkaus ja meidän vahvuutemme.

Kiitämme kaikkia meidän kanssa tämän vuoden kulkeneita! Asiakkaat, perheenjäsenet, puolisot, ystävät, kollegat, tuttavat ja yhteistyökumppanit ovat kanssamme jakaneet tähänastisen taipaleen. Me jatkamme kohti uutta, Valoisaa vuotta!